Aanbod

Als je contact met mij opneemt, dan krijg je dezelfde dag van mij een bericht met de vraag wanneer we een afspraak kunnen maken om te bellen. Tijdens dit gesprek wisselen we informatie uit. Jullie over hoe het gaat en ik over wat ik doe en eventueel kan betekenen voor jullie. Ook jullie zoon mag contact met mij opnemen. 06-18840318 

Dit contact is gratis.

Een startgesprek:

Een afspraak met jullie en/of jullie zoon. Dit is een afspraak van 1,5 uur. Dit gesprek is bij jullie thuis. Als de afstand erg groot, is kan het ook via Skype. Tarief voor dit gesprek is € 75,- ( exclusief BTW ) Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening.

Trajecten:

Een coaching traject krijgt vorm afhankelijk van de wensen, duur, inhoud en intensiviteit. Een coachtraject bevat onder andere: startgesprek, coachsessies, materiaal, uitstapjes, reiskosten, evaluaties, tussentijds contact via mail, eventuele gesprekken met school of andere instanties/professionals.

Bovenstaande krijgt allemaal vorm in een plan op maat voor jullie zoon met bijpassend tarief.

Als u binnen een van de onderstaande gemeentes woonachtig bent, kunt u ook contact met mij opnemen, we bekijken dan samen wat de beste route is voor een eventuele aanvraag voor coaching.


Survival Jongerencoaching is geregistreerd zorgaanbieder bij de volgende gemeentes: Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede, De Bilt, Bilthoven, Utrechtse Heuvelrug, Woerden, Oudewater, De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Montfoort. AGB-code: 98101900