Informatie

Survival Jongerencoaching werkt intensief samen met Jayda CC. Deze zorginstantie uit Maarn biedt ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen via de Jeugdwet en WMO. Jayda CC is gecontracteerd door de gemeentes Amersfoort, De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Zeist. Als u in één van deze gemeentes woont kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor begeleiding voor zowel de Jeugdwet als de WMO. De aanmelding verloopt dan via het sociaal team van uw gemeente. Zij voeren een eerste gesprek met u waarbij u aangeeft dat u begeleiding wilt ontvangen van Jayda CC ( Survival Jongerencoaching ).

U kunt contact opnemen met Jayda CC via de website of onder telefoonnummer 06-18223236


Als u contact met mij opneemt, dan krijgt u dezelfde dag van mij een bericht met de vraag wanneer we een afspraak kunnen maken om te bellen. Tijdens dit gesprek wisselen we informatie uit. Jullie over hoe het gaat en ik over wat ik doe en eventueel kan betekenen voor jullie. Ook jullie zoon mag contact met mij opnemen. 06-18840318 

Dit contact is gratis.

Een startgesprek:

Een afspraak met jullie en/of jullie zoon. Dit is een afspraak van 1,5 uur. Dit gesprek is bij jullie thuis. Als de afstand erg groot is kan het ook via Skype. Tarief voor dit gesprek is € 85,- ( exclusief BTW )

Trajecten:

Een coaching traject krijgt vorm afhankelijk van de wensen, duur, inhoud en intensiviteit. Een coachtraject bevat onder andere: startgesprek, coachsessies, materiaal, uitstapjes, reiskosten, evaluaties, tussentijds contact via mail, eventuele gesprekken met school of andere instanties/professionals.

Bovenstaande krijgt allemaal vorm in een plan op maat voor jullie zoon met bijpassend tarief.


Volgt u een traject bij Survival Jongerencoaching en heeft u een klacht, dan kunt u daarvoor terecht bij de NFG.